Wednesday, May 8, 2013

Pilece belo meso sa pecurkama


Pilece belo meso sa pecurkama


Pilece belo meso sa pecurkama
Sastojci

  • 0,5 kg belog mesa -
  • 100g šampinjona -
  • 1 kašika maslaca -
  • 1 kašičica crnog luka u prahu -
  • 1 veza peršuna -
  • 1 kašičica aleve paprike -
  • 2 dcl slatke pavlake -
  • so -
  • biber

Priprema

Oĉistite meso od kostiju i kožice i iseckajte na rezance. Šampinjone iseckajte na tanke liske i izdinstajte na maslacu.
Izdinstajte meso poprašeno lukom. Dodajte šampinjone i isitnjen peršun. Malo dinstajte. Dodajte slatku pavlaku, biber i alevu papriku. Sve prokuvajte 3 minuta.

Služite toplo uz testo.

0 comments:

Post a Comment