Sastojci:
- 1pile
- 2 jajeta
- 150 g brašna
- 150g mrvica hleba
- 3 dcl ulja
- 1 limun
- so i biber po ukusu
Operite pile i isecite na komade. Posolite i pobiberite. Izmešajte
piletinu.Stavite u cediljku da se ocedi.
U šerpi od 2 litra ugrejte ulje.
Svako parce uvaljajte u brašno, u jaje i na kraju u mrvice. Pecite
najpre na jakoj toploti, pa je smanjite, U toku pecenja nekoliko puta
okrecite parcice. Kada je piletina gotova nemojte je stavljati u
poklopljen sud, vec odnah redajte na ciniju iz koje cete služiti.
Ukrasite tankim kolutovima limuna.
Casino Roll
ReplyDeleteThis 블랙 잭 게임 is the 월드 벳 slot machine slot games list 라이브 바카라 - 실시간 배팅 사이트 casino roll.com 배당사이트